У Путіна вже все намалювали: опубліковані підготовлені РФ результати "виборів" в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна вже все намалювали: опубліковані підготовлені РФ результати "виборів" в ОРДЛО

У Путіна вже все намалювали: опубліковані  підготовлені РФ результати "виборів" в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

СБУ вдалося дізнатися, хто "виграє" псевдовибори на окупованих територіях Донецької і Луганської області та очолить так звані "ДНР" і "ЛНР". Про це повідомив голова Служби безпеки, передає ONLINE.UA.

"Переможні цифри вже намальовані в адміністрації президента Росії. За нашими даними, попередньо, уже намалювали для перемоги Пушиліна в так званій "ДНР" 55 %, Пасічника – в "ЛНР" 63%. Явку мають показати 70% виборців", - заявив Василь Грицак.

Окрім того, були оприлюднені результати соцопитування, проведеного на окупованих територіях. Так, за категорію "проти всіх" готові віддати свої голоси 712 осіб, "не піду на вибори через можливі проблеми зі сторони України" - 476 голосів. Всього голосів 1718 за період з 1 жовтня.

В СБУ наголосили, що з результатів цього соцопитування, можна спрогнозувати реальну явку на псевдовибори. Голова відомства вкотре закликав громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, проігнорувати "вибори", які порушують українське законодавство.

Він також додав, що у РФ ще 4 роки тому Україну умовно поділили на регіони: Західний, Східний, Кримський і тд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше посольство США в Україні звернулось до жителів сходу України із закликом бойкотувати бутафорські "вибори", які 11 листопада бойовики хочуть влаштувати на окупованій частині Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?