В центрі Києва прогриміли три вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва прогриміли три вибухи

В центрі Києва прогриміли три вибухи
Джерело:  Hromadske

9 листопада в центрі української столиці, на місці забудови на Андріївському узвозі, пролунали три вибухи. Як повідомляється, перед цим на територію кинули невідомі предмети, передає ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Зазначається, що це сталося на місці незаконного будівництва, яке Київрада розпорядилася зупинити. Сьогодні там зносили частину будівельного паркану.

"Після вибухів поліція перекрила доступ до території будівництва і зазначає, що з'ясовує всі обставини", - сказано в повідомленні.

За останніми даними, дим був густим і мав неприємний запах. Присутні учасники протесту, які виступають за скасування будівництва на Андріївському узвозі, назвали вибухи провокацією.

"Наприкінці 2016 року на Андріївському узвозі, зокрема на вулиці Фролівській, почали незаконне будівництво багатоповерхівки. У червні 2018 року Київміськрада підтримала загальноміську ініціативу щодо розірвання договору оренди земельної ділянки з орендарем через порушення умов договору, якщо забудовник не врахує зауваження київської влади", - пише видання.

Вказано, що забудовник і компанія замовник будівництва проігнорували рішення влади і продовжили будівництво.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в будівлі Управління Федеральної служби безпеки РФ по Архангельській області в Архангельську стався вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?