Коли цілуються янголи та демони: гурт ТНМК підкорив мережу кліпом на нову пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Коли цілуються янголи та демони: гурт ТНМК підкорив мережу кліпом на нову пісню

Коли цілуються янголи та демони: гурт ТНМК підкорив мережу кліпом на нову пісню
Джерело:  online.ua

Український гурт ТНМК презентував вражаючий кліп на нову пісню "Янголи", а також анонсував вихід міні-альбому, який можна буде почути вже 23 листопада, передає ONLINE.UA.

Над кліпом працювала відома українська режисерка і дизайнерка Ольга Навроцька. За її словами, історія ролику бере початок в одному з її інді-фешн фільмів "Inseparable" (Нерозлучнi), який влітку 2018 року мав величезний успіх на фестивалі в Каліфорнії.

"Спочатку була музика, яку написав Фагот. Потім з’явилася ідея для фешн-відео. Потім слова пісні і, нарешті, кліп для ТНМК. Я побачила сцену, яка викликала в мені змішані почуття... Це був поцілунок ангела і демона. У цей момент я раптово усвідомила, наскільки близькі стосунки пов’язують добро і зло в нашому світі і зрозуміла, що вони нероздільні. Для мене це історія про внутрішню боротьбу. Про прийняття темної сторони життя", - розповіла она.

Режисерка також додала, що головним символом відеокліпу стала сова, оскільки в різних країнах сов трактують по-різному.

"У цьому їх сила! Сови – зовсім не ті, ким здаються нам", - наголосила вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  пісня "Плакала" групи Kazka після прем’єри очолила чарт кліпів в українському сегменті YouTube. Україномовна пісня вперше зайняла перше місце по результатам пошуку і популярності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?