Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей потрапила в ДТП - є постраждалі
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей потрапила в ДТП - є постраждалі

Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей потрапила в ДТП - є постраждалі
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Британії Тереза Мей потрапила в серйозну автомобільну аварію. Повідомляється, що у кортеж, який супроводжував прем’єр-міністрів Бельгії та Великої Британії, врізався автомобіль. Внаслідок аварії постраждали двоє поліцейських, передає ONLINE.UA з посиланням на бельгійське видання Le Soir.

"Кортеж супроводжував Шарля Мішеля та Терезу Мей, які поверталися із церемонії покладання вінків до могил британських військових часів Першої світової у Бельгії.Автомобіль випадково в’їхав у двох поліцейських-мотоциклістів, які були у складі кортежу. В результаті ДТП правоохоронців госпіталізували", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, окрім поліцейських інших постражлах внаслідок інциденту немає.

Варто зазначити, що очільниця британського уряду Тереза Мей відвідувала Бельгію для відзначення 100-річчя з часу закінчення Першої світової війни. Опісля вона вирушила на аналогічні церемонії до Франції.

Нагадаємо, раніше президент Молдови Ігор Додон заявив, що в результаті аварії за участю його кортежу на трасі Кишинів-Калараш у нього та членів його сім’ї "все обійшлося без важких травм".

Як повідомляв ONLINE.UA, політична еліта Молдови переконана, що аварія, в яку потрапив кортеж з Ігорем Додоном, була спробою вбивства президента країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?