Європейські правозахисники стурбовані тиском влади на політичні партії в Україні, - Розумна Сила
Категорія
Економіка
Дата публікації

Європейські правозахисники стурбовані тиском влади на політичні партії в Україні, - Розумна Сила

Європейські правозахисники стурбовані тиском влади на політичні партії в Україні, - Розумна Сила

08 листопада в швейцарському Берні відбулася конференція, організована міжнародною правозахисною структурою "Мережа Солідарності" на тему тиску української влади на опозиційних журналістів і політичні партії. Під час заходу європейські правозахисники висловили крайню стурбованість ситуацією в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Україні".

На конференцію з доповіддю були запрошені: заступник голови політичної партії «Розумна сила» Олександр Савченко, лідер громадської думки Дмитро Василець, адвокат Андрій Гожий.

«Розумна сила» піднімає болючі питання для нашої влади, які стосуються економіки, освіти, реформи силових структур, медицини та світу», - заявив заступник партії.

Послухати, зустрітися і отримати інформацію від гостей з України зібралися швейцарські правозахисники і журналісти, громадські діячі. Серед присутніх було безліч політичних емігрантів з Росії, Білорусі та Грузії. Відвідали конференцію і українці, які тимчасово працюють і проживають в Швейцарії.

Зустріч проходила в режимі живої дискусії з демонстрацією матеріалів і документів, а коло поставлених питань було досить широке.

Найближчим часом з вищезазначених питань "Мережа Солідарності" направить офіційне звернення до української влади з закликом припинити переслідування політичної партії «Розумна Сила».

Нагадаємо, що в липні, в приміщенні Київської ТПП жорстоко побили Олександра Савченко, заступника голови політичної партії «Розумна сила». Раніше керівництво партії «Розумна сила» повідомляло, що за будь-які ідеї та погляди, незручні або невигідні владі, в Україні можна піддаватися тиску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?