Усик - Белью: онлайн-трансляція чемпіонського бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик - Белью: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Усик - Белью: онлайн-трансляція чемпіонського бою
Джерело:  online.ua

У Манчестері 10 листопада відбудеться чемпіонський бій між українцем Олександром Усиком і британцем Тоні Белью. Онлайн-трансляція бою почнеться о 22:30 за київським часом. Пряму трансляцію з Манчестера буде вести телеканал "Інтер", де показ бою буде супроводжувати аналітична студія за участю експертів. Відео бою Усик - Белью можна буде також подивитися на ONLINE.UA.

Бій Усик - Белью буде проходити за захист чемпіонських поясів за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної федерації боксу (IBF) у важкій вазі, якими володіє українець. За прогнозами букмекерів, фаворитом бою є Олександр Усик - Коефіцієнт на його перемогу від авторитетної букмекерської контори William Hill складає 1,17. На перемогу Белью ставки приймаються з коефіцієнтом 5,50, а нічия в бою Усик - Белью оцінюється в 29,00.

Напередодні чемпіонського бою Усик і Белью зважилися. За підсумками церемонії зважування, вони вклалися в першу вагову категорію - Усик показав результат 89,81 кг, Белью - 90,26 кг.

Бій Усик - Белью - церемонія зважування (відео):

Перед боєм абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив, що збирається перемогти Белью "з любов'ю". Белью перед поєдинком з українцем висловив упевненість, що зможе перемогти та забрати всі пояси Усика собі.

Бій Усик - Белью - онлайн-трансляція бою (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що букмекери змінили прогноз на бій Усик - Белью. Вони трохи знизили ставки на перемогу українця, але при цьому Усик залишився безперечним фаворитом бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?