На скільки підвищать тарифи на тепло в Україні: Гройсман назвав цифри
Категорія
Економіка
Дата публікації

На скільки підвищать тарифи на тепло в Україні: Гройсман назвав цифри

На скільки підвищать тарифи на тепло в Україні: Гройсман назвав цифри
Джерело:  online.ua

Тарифи на тепло в Україні не повинні підвищуватися більш ніж на 16% після того, як газ подорожчав на 23,5%. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє ONLINE.UA.

Український прем'єр назвав шахрайством і спробою нажитися на людях підвищення тарифів на тепло і воду до 70%. Він нагадав, що важливою в цих тарифах є ціна на газ, тому якщо він подорожчав на 23,5%, то тарифи на тепло не повинні дорожчати більш, ніж на 16%.

"Підвищення ціни на газ обмежено і складає 23%, а не 60%, як могло бути. А тих, кому важко оплатити реальну ціну за газ і комунальні послуги, захистить програма субсидій. Вона працює і немає жодного приводу для паніки", - запевнив Гройсман.

Він також нагадав, що з 1 січня 2019 року в Україні підвищується мінімальна зарплата до 4173 гривень, зарплата військових - до 10 тисяч гривень, зарплата вчителів - на 10%, а запралата лікарів, завдяки медреформі, - в 2-3 рази. Також в наступному році проведуть автоматичний перерахунок пенсій - з 1 січня військовим, а з 1 березня - іншим категоріям пенсіонерів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 листопада в Україні подорожчав газ для населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?