Масове вбивство в Керчі: окупанти прийшли до несподіваного висновку по стрілку
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: окупанти прийшли до несподіваного висновку по стрілку

Масове вбивство в Керчі: окупанти прийшли до несподіваного висновку по стрілку
Джерело:  online.ua

Стрілець Владислав Росляков, який влаштував масове вбивство в коледжі Керчі, діяв сам. До такого висновку прийшли російські слідчі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Слідкома РФ.

"Слідчими встановлено шлях Рослякова як по прилеглій території, так і в будівлі коледжу в день скоєння злочину. Отримані докази і свідчення, які зафіксували всі його дії. Виходячи з наявних даних, слідство зробило висновок, що Росляков діяв сам", - доповіли окупанти голові Слідчого комітету РФ Олександру Бастрикіна в ході оперативної наради по справі про бійню в керченському коледжі.

Російські слідчі повідомили, що зараз детально досліджується особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан до і в момент скоєння злочину. У повідомленні говориться також, що Рослякову, який після скоєння злочину наклав на себе руки, "призначена посмертна комплексна психолого-психіатрична судова експертиза".

Користувачі мережі обурені неочікуваним висновком слідчих по керченському стрілку. Вони вважають, що окупанти публічно брешуть про результати слідства, виправдовуючи терористів.

"Студент керченського коледжу: "Вибухів було два. Стріляли з автоматів чергами. Стрілянина велася з різних місць. Одна людина не змгла би так швидко переміщатися". Причин не вірити словам хлопця я не бачу. Росія знову бреше, виправдовуючи терористів. Цікаво, чому?", - нагадали в мережі показання очевидців, які детально розповідали про всі моменти трагедії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що є ряд фактів, які підтверджують, що вбивство в керченському коледжі організували російські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?