Примусьте Путіна відповісти: родичі жертв катастрофи МН17 звернулися до Трампа за допомогою
Категорія
Світ
Дата публікації

Примусьте Путіна відповісти: родичі жертв катастрофи МН17 звернулися до Трампа за допомогою

Примусьте Путіна відповісти: родичі жертв катастрофи МН17 звернулися до Трампа за допомогою
Джерело:  online.ua

Сім'ї та родичі жертв катастрофи МН17 написали лист американському голові Дональду Трампу, в якому попросили його примусити Путіна дати правдиві відповіді по трагедії, яка сталася над Донбасом влітку 2014 року.

Текст листа опублікував в мережі один з його авторів, Томас Шансман, який втратив 18-річного сина в страшній катастрофі MH17, повідомляє ONLINE.UA.

У зверненні до Трампу родичі жертв трагедії, яка сталася в результаті падіння Boeing 777-200ER в Донецькій області, підкреслили, що більш ніж за чотири роки жодна з країн не взяла на себе відповідальність за загибель 298 людей.

Трампа просять змусити Путіна відповідати за катастрофу МН17 - лист (фото - twitter.com/ThomasSchansman)

"Разом з тим було зроблено кілька явних спроб приховати те, що дійсно сталося в той жахливий літній день. Спроби посадових осіб Російської Федерації, підтримані і повторені президентом Путіним", - написали автори в листі, підкресливши, що вважають Росію і особисто Путіна винним в смерті своїх родичів.

Лист Трампу направили напередодні його зустрічі з Путіним на полях саміту країн Великої двадцятки, який відбудеться в Буенос-Айресі з 31 листопада по 1 грудня.

Нагадаємо, навесні 2018 року Об'єднана слідча група по катастрофі МН17 представила доповідь, в якій зазначено, що малайзійський Боїнг збив російський "Бук", який належав 53-й бригаді ППО ЗС Росії, розташованій в Курську. У Москві категорично спростовують ці результати і свою причетність до трагедії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Нідерландах викрили агентів РФ, які намагалися викрасти дані слідства по катастрофі МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?