У базу "Миротворця" внесли колишнього канцлера Німеччини, який дружить з Путіним
Категорія
Україна
Дата публікації

У базу "Миротворця" внесли колишнього канцлера Німеччини, який дружить з Путіним

У базу "Миротворця" внесли колишнього канцлера Німеччини, який дружить з Путіним
Джерело:  online.ua

Відомий європейський політик Герхард Шредер, які раніше був канцлером Німеччини, потрапив в базу "Миротворця". Його внесли до "чорного списку" через антиукраїнську позицію і поширювання пропаганди, повідомляє ONLINE.UA.

У розділі "Чистилище" зазначено, що Шредер потрапив в базу "Миротворця" через те, що намагався маніпулювати громадською думкою і виступав за легаліазацію захоплення російськими окупантами українського Криму, виправдовуючи збройну агресію Росії проти України. При цьому екс-канцлер Німеччини публічно заявляв, що дружить з президентом Росії Володимиром Путіним та довіряє йому.

В якісті доказів наводяться слова екс-канцлера ФРН Шредера, де він заявляє, що "український уряд веде війну проти Донбасу", а також критикує політику Євросоюзу щодо України. Керівництво Єврокомісії, на думку Шредера, "не має ні найменшого поняття, наскільки Україна розколота культурно і що з нею не можна поводитися звичним чином". Як стверджує колишній канцлер ФРН, Єврокомісія спочатку зробила величезну помилку, запропонувавши Україні Угоду про асоціацію з ЄС за принципом "або з нами, або з Росією".

Нагадаємо, Шредер займав пост канцлера ФРН з 1998 по 2005 рік. Після відходу з політики він займається громадською діяльністю та бізнесом, а саме очолює раду директорів компанії "Роснефть" і комітету акціонерів компанії Nord Stream AG, яка є власником і оператором трубопроводу "Північний потік", по якому в Німеччину йдуть поставки російського газу в обхід України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в базу "Миротворця" внесли міністра закордонних справ Угорщини Петера Сийярто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?