Померла відома українська актриса
Категорія
Україна
Дата публікації

Померла відома українська актриса

Померла відома українська актриса
Джерело:  online.ua

У Києві 10 листопада померла заслужена артистка України Юлія Волчкова. Зірка багатьох популярних серіалів померла у віці 44 років. Причиною смерті акторки стала важка хвороба.

Українці масово сумують за Волчковою і не можуть повірити в її раптову смерть, повідомляє ONLINE.UA.

Юлія Волчкова була актрисою Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Вона також грала у фільмах і серіалах. Українцям зірка, зокрема, була знайома за ролями в серіалах "Каблучка з рубіном", "Серцю не накажеш" і "Нитки долі".

Друзі актриси повідомляють, що Юлія померла у віці 44 років в лікарні, але не уточнюють, яка хвороба забрала життя Волчкової. Вони називають Юлію однією з найталановитіших та найкрасивіших українських актрис.

Нагадаємо, в Київському театрі драми і комедії Юлія Волчкова працювала з 1995 року. Крім театральних постановок, вона активно знімалася в кіно. Фільмографія актриси налічує понад 30 кіноробіт. Серед них - українські фільми "Роксолана, полонянка султана" та "Вальдшнепи".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві помер відомий радянський актор Роман Карцев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?