Я плачу, люблю і вірю ...: Могилевська зворушила українців до сліз кліпом про Кузьму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я плачу, люблю і вірю ...: Могилевська зворушила українців до сліз кліпом про Кузьму

Я плачу, люблю і вірю ...: Могилевська зворушила українців до сліз кліпом про Кузьму
Джерело:  online.ua

Популярна українська артистка Наталя Могилевська записала зворушливий кліп, який присвятила Кузьмі Скрябіну. Пісня "Personal Jesus" і відео вразили до глибини душі українців, які зворушилися до сліз після нової прем'єри, повідомляє ONLINE.UA.

Пісню "Personal Jesus" Наталя Могилевська приурочила до ювілею Кузьми Скрябіна, якому влітку 2018 року минуло б 50 років. Могилевська подякувала громадськісті та українцям за приголомшливу реакцію на пісню "Personal Jesus".

"За всю кар'єру в шоу-бізнесі не пам'ятаю такої реакції ні на одну зі своїх пісень. Рада знати, що в сфері шоу-бізу України мене оточують відкриті серця. Хочу жити в такій Україні, і я вірю, що Кузьма молиться за нас", - сказала Наталія.

У соцмережі перед прем'єрою кліпу Наталя зробила зворушливий анонс. Вона розповіла, що ідея відео належить її подрузі Ользі Навроцькій.

"Я плачу, люблю і вірю ... Дуже чекала цю Прем'єру. Відчуваю щось особливе, цінне, головне. Кузьма ... Все, як ти хотів. Спасибі, тобі, друж ... Тепер, я знаю, в Україні є свій Personal Jesus, і це Ти", - прокоментувала вихід кліпу про Кузьму Могилевська.

Українці високо оцінили новий кліп Наталії, який вона присвятила Кузьмі. Вони зізналися, що відео потрапило до них прямо в серце.

"Ми бачили Наталю Могилевську різною - войовничою, доброю, милою і турботливою ... Але ця робота єдина змушує серце завмерти з перших секунд, а в кінці ревіти білугою. Музика, текст, ідея і така ніжна Наталя не можуть залишити байдужим. Дякую! Величезне спасибі від усього серця!","Сльози та мурашки по шкірі. Як же не вистачає тебе, Кузьма! Вічна пам'ять! Наталя, спасибі за зворушливу пісню. Браво!", - коментують українці новий кліп Могилевської.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Могилевська підкорила українців новими відвертими фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?