США провели розвідку на Донбасі перед фейковими "виборами" в "ЛНР" і "ДНР" - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

США провели розвідку на Донбасі перед фейковими "виборами" в "ЛНР" і "ДНР" - подробиці

США провели розвідку на Донбасі перед фейковими "виборами" в "ЛНР" і "ДНР" - подробиці
Джерело:  interfax.com.ua

Напередодні фейкових "виборів" в "ЛНР" і "ДНР" американський стратегічний безпілотник провів багатогодинну розвідку на Донбасі. Літальний апарат ВВС США RQ-4A Global Hawk близько восьми годин моніторив ситуацію уздовж лінії розмежування на Донбасі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За даними західних авіаційних ресурсів, американський безпілотник-розвідник під час польоту кілька разів максимально близько наближався до російських районів, що межують з Україною. Він з відстані 40-60 км моніторив ситуацію в Білгородській, Ростовській і Воронезької областей Росії, перебуваючи в той момент в небі над Новопсковським районом Луганської області.

Джерело зазначає, що на борту американського безпілотника-розвідника знаходиться камера з високою роздільною здатністю, інфрачервоний сенсор і радар для відстеження рухомих об'єктів, який призначений для ведення стратегічної повітряної розвідки на глибину понад 300 км на території супротивника.

Нагадаємо, фейкові "вибори" в ОРДЛО пройдуть під керівництвом Кремля 11 листопада. В "ЛНР" і "ДНР" московське керівництво вже обрало керівників, які, за даними розвідки, переможуть під час псевдоголосування на окупованому Донбасі - ватажком "ЛНР" залишиться Леонід Пасічник, а "ДНР" очолить Денис Пушилін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС різко засудили Росію за фейкові "вибори" в ОРДЛО і поставили Москві жорстку вимогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?