"Вибори" вже призначених маріонеток в ОРДЛО: Порошенко звернувся до жителів Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

"Вибори" вже призначених маріонеток в ОРДЛО: Порошенко звернувся до жителів Донбасу

"Вибори" вже призначених маріонеток в ОРДЛО: Порошенко звернувся до жителів Донбасу
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко закликав жителів окупованого Донбасу не голосувати на фейкових "виборах" в ОРДЛО, які 11 листопада проводить Кремль. Він підкреслив, що результати цього нікчемного голосування не будуть визнані ніким, повідомляє ONLINE.UA.

Під час візиту в Париж, напередодні псевдовиборів в "ЛНР" і "ДНР", Порошенко анонсував, що Постійна Рада ОБСЄ у Відні 12 листопада проведе позачергове засідання з питання Донбасу. Також фейкові "вибори" в ОРДЛО будуть внесені до порядку денного на засіданнях Ради міністрів ЄС із закордонних справ і в Радбезі ООН в Нью-Йорку. Він зазначив, що бойовики під дулами автоматів проводять "вибори" на окупованій території України, які не потрапляють під стандарти українського законодавства.

"Ці "вибори" РФ в традиційній для себе манері робить тільки для того, щоб спочатку усунути своїх попередніх маріонеток, які були безпосередньо задіяні у вбивствах, тортурах, порушення законодавства ... Тепер Росія робить цей крок тільки для того, щоб "вибрати" вже призначених наступних маріонеток", - зазначив він.

Порошенко підкреслив, що Україна робитиме все для того, щоб повернути окуповані Росією Донбас і Крим. Він запевнив, що на стороні України зараз весь світ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС висунули жорстку вимогу Росії по "виборам" в ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?