Друг Путіна програв вибори до Конгресу США
Категорія
Політика
Дата публікації

Друг Путіна програв вибори до Конгресу США

Друг Путіна програв вибори до Конгресу США
Джерело:  Associated Press

Близький друг Путіна в Конгресі США Дейн Рорабейкер програв вибори демократу Харлі Рауді і втратив посаду в Палаті представників, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Офіційні результати виборів до Конгресу США ще не оголошені, так як підрахунок голосів триває. Але вже відомо, що Рорабейкер поступається супернику 8,5 тисяч голосів - за оцінками експертів, цей розрив другу Путіна не вдасться скоротити.

Нагадаємо, Дейн Рорабейкер займав пост конгресмена США з 1989 року. До цього він був помічником екс-президента Рональда Рейгана.

Рорабейкер є одним з небагатьох американських конгресменів, який виступає за нормалізацію відносин з Росією, незважаючи на серйозні розбіжності між країнами. Колеги навіть підозрювали, що він "на зарплаті" у Кремля через те, що політик постійно блокував обговорення посилення тиску на Росію за анексію Криму і агресію на сході України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти зробили прогноз для Росії після виборів до Конгресу США- вони переконані, що Москву після перемоги демократів в Палаті представників чекає посилення болю від санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?