Перші рукостискання: Путін і Трамп зустрілися в Парижі
Категорія
Політика
Дата публікації

Перші рукостискання: Путін і Трамп зустрілися в Парижі

Перші рукостискання: Путін і Трамп зустрілися в Парижі
Джерело:  online.ua

11 листопада в Парижі стартували урочисті заходи на честь сторіччя закінчення Першої світової війни. У них візьмуть участь багато світових лідерів, серед яких будуть присутні президент Росії Володимир Путін, канцлерка Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон та лідер США Дональд Трамп.

У мережі з'явилося відео появи Путіна біля Тріумфальної арки, на якому відображені перші рукостискання російського глави з колегами, повідомляє ONLINE.UA.

Провести переговори Трампу і Путіну поки не вдалося. На даний момент відомо, що російський президент традиційно запізнився і прибув до Тріумфальної арки останнім. Глава Кремля з посмішкою привітався з Трампом, лідерами Франції та Німеччини, але президент США не проявив радісних емоцій під час рукостискання з Путіним.

Нагадаємо, на урочисті заходи в Париж 11 листопада приїдуть близько 50 світових лідерів, в числі яких буде президент України Петро Порошенко. Також очікується участь генсеків НАТО Йенса Столтенберга і ООН Антоніу Гутерріша.

Раніше повідомлялося, що в Парижі можлива зустріч Путіна і Трампа. Але в останній момент стало відомо, що президент Франції Еммануель Макрон закликав лідера США скасувати переговори з очільником Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі повідомили про скасування повноцінних переговорів Путіна і Трампа в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?