Дивні дотики: Макрон і Трамп знову привернули увагу зворушливою зустріччю
Категорія
Політика
Дата публікації

Дивні дотики: Макрон і Трамп знову привернули увагу зворушливою зустріччю

Дивні дотики: Макрон і Трамп знову привернули увагу зворушливою зустріччю
Джерело:  online.ua

У Парижі відбулася зустріч президента США Дональда Трампа і французького лідера Еммануеля Макрона в рамках урочистих заходів на честь 100-річчя закінчення Першої світової війни. Під час зустрічі лідери США і Франції знову привернули увагу громадськості незвичайними дотиками один до одного - Макрон помацав Трампа за коліно і назвав "хорошим другом", а Трамп потурбувався про французького колегу і змахнув лупу з його плеча.

Відео, в якому зібрали всі незвичайні моменти із зустрічі Макрона і Трампа у Парижі, опублікувало агентство Associated Press, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, журналісти звернули увагу на міцне рукостискання лідерів країн в ході їх вітання. Макрон стиснув руку Трампа так, що вона покрилася зморшками.

Також їх увагу привернула мова жестів Макрона, який Трампа і по руці поплескував, і за спину підтримував, і навіть кілька разів чіпав за коліно. Журналісти назвали ці дотики дивними, а поведінку Макрона - "показною згодою".

Макрона і Трампа вже попросили прокоментувати ситуацію. Американський лідер віджартувався і заявив - "Нам з Еммануелем просто подобається тиснути один одному руки". Макрон же заявив, що навмисно використовує з Трампом мову жестів - своїми дотиками, за словами Макрона, він показав, що поважає колегу з США, але при цьому не піде навіть на символічні поступки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін з Трампом зустрілися в Парижі, але переговори між ними поки не відбулися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?