Ніяких зустрічей в Парижі: Путін розповів, коли проведе переговори з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніяких зустрічей в Парижі: Путін розповів, коли проведе переговори з Трампом

Ніяких зустрічей в Парижі: Путін розповів, коли проведе переговори з Трампом
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін повідомив, що під час урочистих заходів в Парижі у нього не заплановано офіційних переговорів з президентом США Дональдом Трампом, так як на цьому наполягла влада Франції. Очільник Кремля розраховує зустрітися і поспілкуватися з Трампом в рамках саміту "двадцятки" в Аргентині, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Поки не було, привіталися тільки. У будь-якому випадку ми домовилися про те, що тут не будемо порушувати графік роботи приймаючої сторони. На їхнє прохання ми ніяких зустрічей тут не організуємо - можливо зустріч буде на полях"двадцятки" або пізніше", - заявив Путін , відповідаючи на питання, чи вдалося йому поговорити з Трампом в Парижі.

У Кремлі не виключають, що переговори Путіна і Трампа в Парижі все ж можуть відбутися. На даний момент лідери США і Росії сидять за одним столом на святковому обіді в Єлисейському палаці.

Раніше ONLINE.UA публікував відео появи Путіна на урочистих заходах в Парижі та його перші рукостискання з лідером США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?