Посади свиню за стіл ...: Лобода обурила мережу оголеними фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Посади свиню за стіл ...: Лобода обурила мережу оголеними фото

Посади свиню за стіл ...: Лобода обурила мережу оголеними фото
Джерело:  online.ua

Українська співачка Світлана Лобода здивувала шанувальників новим провокаційним фото - вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі знімок, на якому зображена без одягу. "Голе" фото Лободи по-різному оцінили її фанати, повідомляє ONLINE.UA.

Більшість передплатників Лободи прийшли в захват від її відвертого фото. Вони захопилися стрункістю ніг співачки, які вона закинула на стіл перед собою.

Оголена Світлана Лобода підкорила мережу (фото - instagram.com/lobodaofficial)

Але не всім сподобалося "голе" фото Світлани Лободи, груди якої на знімку прикривають тільки волосся. Вони вважають, що це вже перебір.

"Посади свиню за стіл, вона і ноги на стіл ... не очікувала від вас такого", "Ну поряд з приладами - це перебір ...", "Ноги, поруч з посудом. Ну дуже гігієнічно. Це перебір", " можна і ноги на стіл. Суперзірка ж "," Ось бачите Світлана. Ніхто навіть не помітив вашого оголеного тіла. Як замислювалося - тільки ноги ", - прокоментували оголене фото Лободи її передплатники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лобода пообіцяла шанувальникам повернутися в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?