Путін поспілкувався з Трампом в Парижі: перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поспілкувався з Трампом в Парижі: перші подробиці

Путін поспілкувався з Трампом в Парижі: перші подробиці

Російський глава Володимир Путін поспілкувався в американським лідером Дональдом Трампом в Парижі, незважаючи на те, що переговори не планувалися. Очільник Кремля заявив, що бесіда з Трампом пройшла добре, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

Прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков також повідомив, що Путін в кулуарах Єлисейського палацу переговорив з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Це була перша зустріч лідерів Росії та Ізраїлю після інциденту з російським літаком Іл-20, який у вересні збила сирійська ППО, відстежуючи ізраїльський винищувач F-16 Fighting Falcon.

Раніше повідомлялося, що Путін і Трамп скасували заплановану зустріч в Парижі на прохання президента Франції Еммануеля Макрона. Французький лідер виступив проти переговорів лідерів Росії і США, щоб вони не затьмарили захід, присвячений 100-річчю закінчення Першої світової війни.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін раніше заявив, що ніяких переговорів з Трампом в Парижі не буде, але зазначив, що їх зустріч може відбутися на полях "двадцятки" в Аргентині  - саміт G20 пройде з 30 листопада по 1 грудня в Буенос-Айресі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?