Я задихаюся ...: стало відомо, як вбили саудівського журналіста Хашоггі
Категорія
Світ
Дата публікації

Я задихаюся ...: стало відомо, як вбили саудівського журналіста Хашоггі

Я задихаюся ...: стало відомо, як вбили саудівського журналіста Хашоггі
Джерело:  online.ua

Саудівського журналіста Джамаля Хашоггі задушили пакетом. Його останніми словами було: "Я задихаюся ... Зніміть цей пакет з моєї голови".

Про це повідомив журналіст газети Turkish Daily Sabah, що займається розслідуванням вбивства Хашоггі, передає ONLINE.UА з посиланням на Al Jazeera.

В інтерв'ю турецькому телеканалу Назіф Караман уточнив, що Хашоггі задушили пластиковим пакетом в саудівському консульстві в Стамбулі. Вбивство журналіста, за даними Карамана, тривало близько семи хвилин, що стало відомо з аудіозапису, отриманого з дипломатичного відомства Саудівської Аравії в Туреччині.

За словами Карамана, після того, як Хашоггі задушили, його тіло було розчленоване протягом 15 хвилин. Цим процесом, за твердженням журналіста, керував глава Саудівського наукової ради з судової експертизи Салах аль-Тубаігі.

Караман пообіцяв, що незабаром він оприлюднить нові докази у справі про вбивство Хашоггі. Це будуть фото інструментів, які були привезені в Туреччину і використані вбивцями саудівського журналіста.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Ердоган повідомив, що наказ на вбивство Джамаля Хашоггі надійшов з "самого верху".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?