Фейкові "вибори" в ОРДЛО: названі нові ватажки "ЛНР" і "ДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Фейкові "вибори" в ОРДЛО: названі нові ватажки "ЛНР" і "ДНР"

Фейкові "вибори" в ОРДЛО: названі нові ватажки "ЛНР" і "ДНР"
Джерело:  online.ua

Окупанти Донбасу відзвітували про високу явку на фейкові "вибори" в ОРДЛО і вже оголосили результати так званого голосування. Новими ватажками "ЛНР" і "ДНР" стали раніше виконуючі обов'язки глав так званих республік - Леонід Пасічник та Денис Пушилін, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на росЗМІ.

Окупанти Донбасу повідомили, що місцеві жителі майже 61% голосів віддали за Пушиліна, якого Кремль призначив керувати "ДНР" після ліквідації Захарченко. Пасічник в "ЛНР" набрав 68,4% голосів - його раніше також призначили в Москві керувати так званою республікою після того, як втік колишній ватажок Ігор Плотницкий.

У соцмережах показали, що "вибори" в ОРДЛО проходили в радянських традиціях. На опублікованих знімках відобразили, як увагу людей залучали до виборчих ділянок торговими наметами з овочами, а також безкоштовними бонусами у вигляді карток поповнення рахунку на мобільний зв'язок місцевого оператора "Лугаком".

Примітним стало те, що виборчі бюлетені на псевдовиборах в фейковій республіці "ЛНР" продублювали українською мовою.

Слід зазначити, що фейкові "вибори" в ОРДЛО засуджують в усьому світі. В ЄС, ООН, ОБСЄ, НАТО закликали Росію припинити зривати Мінські угоди, підкреслюючи, що це нікчемне голосування не визнає ніхто. У зв'язку з "виборами" на окупованому Донбасі будуть скликані засідання Радбезу ООН і Ради міністрів ЄС. Також Україна закликала провести позачергове засідання ТКГ в Мінську.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в НАТО виступили з важливою заявою по "виборам" в ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?