Усик потрапив в ТОП-3 кращих боксерів світу після ефектної перемоги над Белью
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик потрапив в ТОП-3 кращих боксерів світу після ефектної перемоги над Белью

Усик потрапив в ТОП-3 кращих боксерів світу після ефектної перемоги над Белью
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик зайняв третє місце в світовому рейтингу кращих боксерів за версією авторитетного порталу BoxRec. Абсолютний чемпіон світу значно поліпшив свої позиції після ефектної перемоги над британцем Тоні Белью, в бою з яким Усик захистив всі свої чемпіонські пояси, повідомляє ONLINE.UА.

У новому рейтингу Усик знаходиться на третьому місці з 825 балами. Він не набагато обійшов іншого українського боксера Василя Ломаченка, який з 808 балами опустився з четвертого на п'яте місце.

Кращі боксери світу - рейтинг BoxRec

Кращим боксером світу в рейтингу BoxRec є американець Теренс Кроуфорд, а друге місце в ТОПі займає мексиканець Сауль Альварес. В першу п'ятірку кращих боксерів світу увійшов також казахстанський спортсмен Геннадій Головкін (814 балів).

Слід зазначити, що рейтинг BoxRec вважається найоб'єктивнішим - при його складанні не враховується людський фактор і місця в ньому за допомогою спеціальних формул після статистичного аналізу вибирає комп'ютер.

Раніше ONLINE.UА публікував видовищне відео нокауту, в який Олександр Усик відправив Тоні Белью під час супербоя в Манчестері 10 листопада. Після поразки британець заявив про завершення кар'єри, зазначивши, що програв кращому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?