Названо найкращий фільм 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найкращий фільм 2018 року

Названо найкращий фільм 2018 року
Джерело:  online.ua

Найкращим фільмом 2018 року стала стрічка "Месники: Війна нескінченності". Цьогорічного лідера було оголошено під час церемонії вручення премій People's Choice Awards, яка пройшла у неділю, 11 листопада, в американському місті Санта-Моніка, передає ONLINE.UA.

Ця премія відрізняється від інших тим, що її переможців обирають звичайні люди - вони голосують за своїх кумирів у мережі. Повний перелік переможців опублікувало видання The Hollywood Reporter.

"Найкращим фільмом 2018 року стала стрічка "Месники: Війна нескінченності". Крім того, акторка Скарлетт Йохансон отримала нагороду в номінації "Актриса року" за роль Чорної вдови", - сказано в повідомленні.

Акторський склад фільму "Месники: Війна нескінченності"

"Месники: Війна нескінченності" - американський супергеройський фільм, знятий братами Руссо за мотивами коміксів Marvel. Він є продовженням фільмів кінематографічного всесвіту Marvel. Також він є продовженням Месників 2012 року і Месників 2015 року: Ера Альтрона. Фільм був оголошений в жовтні 2014 року під назвою «Месники: Війна нескінченності - Частина 1».

У квітні 2015 року брати Руссо стали режисерами картини, а в травні Маркус і МакФі приєдналися до роботи над сценарієм. У липні 2016 року студія Marvel скоротила назву до «Месники: Війна Нескінченності». Зйомки почалися в січні 2017 року в Pinewood Atlanta Studios в окрузі Фейет, штат Джорджія, і тривали до липня того ж року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти авторитетного американського видання Rolling Stone склали новий рейтинг, в який включили кращі комедії XXI століття. Найкращою комедією XXI століття став фільм "Переможці шоу", який вийшов на екрани в 2000 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?