"Всі знають про їх роман": Меркель переплутали з дружиною Макрона
Категорія
Світ
Дата публікації

"Всі знають про їх роман": Меркель переплутали з дружиною Макрона

"Всі знають про їх роман": Меркель переплутали з дружиною Макрона
Джерело:  online.ua

В ході урочистостей з нагоди сторіччя завершенння Першої світової війни у французькій комуні Ретонд стався доволі кумедний інцидент: літня жінка переплутала канцлерку Німеччини Ангелу Меркель з дружиною президента Франції Бріджит Макрон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BFM TV.

Як зазначається, Еммануель Макрон підійшов до натовпу і почав тиснути руку літній жінці - її такий прояв уваги з боку президента дуже схвилював. Після цього пенсіонерка звернулася до канцлерки Ангели Меркель з запитанням: "Ви мадам Макрон?", на що Меркель відповідає їй німецькою: "Я канцлерка Німеччини". Проте жінка повторила своє запитання, на що канцлерка відповіла вже французькою.

За даними телеканалу, літній француженці з Ретонду вже виповнилося сто років.

Цей курйозний інцидент розсмішив не тільки присутніх на події, а й користувачів соцмереж, які не втомлюються жартувати про цей випадок.

"Всі знають про роман Макрона та Меркель - навіть для бабусі це не секрет; ой, ця жінка, напевно, взагалі погано бачить: як можна їх переплутати?; в них кожен день якийсь новий курйоз; солодка парочка; канцлерка Німеччини Ангела Макрон - як звучить!; Бріджит, я гадаю, образилася; і сміх, і гріх", - пишуть люди в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канцлерку Німеччини Ангелу Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона помітили разом в барі в Брюсселі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?