Проблеми з географією: Трамп вляпався в новий гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Проблеми з географією: Трамп вляпався в новий гучний скандал

Проблеми з географією: Трамп вляпався в новий гучний скандал
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп розкритикував Литву, Латвію та Естонію за те, що вони влаштували війну на початку дев'яностих років минулого століття, яка призвела до розпаду Югославії, передає ONLINE.UA з посиланням на щоденну французьку газету Le Monde.

Голова Білого дому припустився помилки під час зустрічі з президентом Литви Далею Грибаускайте, президентом Латвії Раймондом Вейонісом та президентом Естонії Керсті Кальюлайд під час зустрічі в Білому домі.

"Балтійські лідери не відразу зрозуміли, у чому Трамп їх звинувачує. Їм знадобився деякий час, аби зрозуміти, що Трамп переплутав країни Балтії з Балканами. Помилка Трампа видається ще більш дивовижною з огляду на те, що його дружина Меланія родом зі Словенії, яка була частиною Югославії", - пише видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп знову публічно осоромився. Президент США показав, як не по-джентльменськи ставиться до дружини, яку залишив мокнути під дощем, не дивлячись на те, що в руках тримав парасольку. Відео з обурливим конфузом Трампа опублікували американські ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?