"І це ви називаєте прогресом?": компанія Xiaomi шокувала світ своїм новим продуктом
Категорія
Технології
Дата публікації

"І це ви називаєте прогресом?": компанія Xiaomi шокувала світ своїм новим продуктом

"І це ви називаєте прогресом?": компанія Xiaomi шокувала світ своїм новим продуктом
Джерело:  online.ua

Відома китайська компанія Xiaomi постійно дивує світ бюджетними продуктами, які в більшості випадків не гірші за свої недешеві аналоги. Якщо раніше цей виробник асоціювався переважно із смартфонами, то зараз лінійка продукції, що випускають її заводи, значно ширша. Цього разу китайський гігант вирішив здивувати своїх прихильників туалетним папером, передає ONLINE.UA з посиланням на wylsa.com.

"Користувачі, напевне, чули про дуже теплу куртку від Xiaomi, дуже компактний диван від Xiaomi і навіть про їхній "розумний" унітаз. Але випуск туалетного паперу ... такого від компанії не чекав ніхто. Новий туалетний папір має назву Xiaomi Wuro Xiujia. Він складається із бамбукового волокна і є 4-шаровим. Звісно ніяких "розумних" особливостей папір немає", - пише видання.

Варто зазначити, що у Китаї набір із 24 рулонів коштує 89 юанів (це 13 доларів або 360 гривень).

В компанії поки не пояснювали, що надихнуло їх на випуск продукції такого роду. Однак в соціальних мережах уже давно бурхливо обговорюють туалетний папір від Xiaomi. Думки з приводу цього розділилися.

"І це ви називаєте прогресом?; хм, доволі дивне рішення; туалетний папір без "розумних особливостей"? який тоді в ньому сенс? цей світ ніколи не перестане мене дивувати; по-моєму, це доволі цікава ідея; я переконаний, що його буду купувати - ще й як!", - пишуть користувачі соцмереж в коментарях до новини.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома китайська компанія Xiaomi представила свої нові бездротові навушники під назвою Mi AirDots Youth Edition. Варто зазначити, що новинка отримала сенсорний інтерфейс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?