Фейкові "вибори" в ОРДЛО: у Путіна відреагували на результати
Категорія
Політика
Дата публікації

Фейкові "вибори" в ОРДЛО: у Путіна відреагували на результати

Фейкові "вибори" в ОРДЛО: у Путіна відреагували на результати
Джерело:  online.ua

Радник російського президента по Донбасу Владислав Сурков привітав нових ватажків "ЛНР" і "ДНР" з перемогою на фейкових "виборах" в ОРДЛО. Він в черговий раз підтвердив підтримку кремлівських маріонеток на псевдовиборах на окупованому Донбасі, яких Москва призначила ватажками підконтрольних їй терористичних організацій, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

Відзначається, що Сурков надіслав особисті вітання Денису Пушиліну і Леоніду Пасічнику, які нібито "перемогли" на псевдовиборах, хоча їх вже давно призначив на посади ватажків самопроголошених республік Кремль після того, як з "ЛНР" втік екс-главарь Плотницкий, а в "ДНР "ліквідували Захарченко.

"У привітанні, зокрема, говориться, що висока явка показала всьому світу, що на Донбасі живе гордий і розумний народ, який вірить в свої сили, може за себе постояти і рішуче не сприймає тупу політику офіційного Києва", - розкрило джерело зміст привітань Кремля на адресу нових ватажків "ЛДНР".

В СБУ раніше повідомляли, що результати "виборів" в ОРДЛО були заздалегідь "намальовані" в адміністрації Путіна: зокрема, Пушилін в "ДНР" повинен був перемогти з результатом в 55% голосів, Пасічник в "ЛНР" - з 63%, явка повинна була скласти не менше 70%.

Як повідомляв ONLINE.UА, в "ДНР" і "ЛНР" підвели результати псевдовиборів і назвали, хто став новими ватажками самопроголошених республік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?