Бесіда з Трампом: в Кремлі розповіли про контакти Путіна в Парижі
Категорія
Політика
Дата публікації

Бесіда з Трампом: в Кремлі розповіли про контакти Путіна в Парижі

Бесіда з Трампом: в Кремлі розповіли про контакти Путіна в Парижі
Джерело:  online.ua

У Кремлі розповіли, що президенту Росії Володимиру Путіну під час урочистих заходів з нагоди 100-річчя з закінчення Першої світової війни вдалося поговорити по кілька хвилин з багатьма світовими лідерами. Зокрема, російський лідер поговорив з президентом США Дональдом Трампом, а з українським главою Петром Порошенко у нього не було можливості поговорити.

Про контакти Путіна в Парижі розповів його прес-секретар Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

В ході розмови Путін і Трамп домовилися про нову зустріч на полях саміту G20 в Аргентині, який буде проходити з 30 листопада по 1 грудня в Буенос-Айресі. На цій зустрічі президенти Росії і США обговорять намір Вашингтона вийти з ракетного довогора.

"Путіну вдалося "хвилину або дві поговорити" з багатьма з 70 глав держав, які були присутні на урочистостях з нагоди 100-річчя закінчення Першої світової війни, крім Петра Порошенка. З президентом України у глави Кремля не було можливості поговорити", - уточнив Пєсков.

Нагадаємо, переговори Путіна і Трампа в Парижі були раптово скасовані на прохання президента Франції Еммануеля Макрона. Він попросив США і Росію скасувати зустріч лідерів у французькій столиці, щоб не відвернути увагу від святкування.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Білому домі розповіли про продуктивну дискусію Трампа, Путіна, Меркель і Макрона під час двогодинного ланчу в Єлисейському палаці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?