Коли в Києві випаде перший сніг: синоптики назвали дату
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли в Києві випаде перший сніг: синоптики назвали дату

Коли в Києві випаде перший сніг: синоптики назвали дату
Джерело:  online.ua

Зима в українську столицю прийде вже в середу, 14 листопада - очікується, що в Києві сильно похолодає і піде мокрий сніг.

Про похолодання в Україні і в Києві повідомила народна синоптик Наталія Діденко в соцмережі, повідомляє ONLINE.UА.

За новим прогнозом, з понеділка, 12 листопада, в Україні погода почне відповідати глибокої осені. Холодно буде в усіх регіонах. Вночі температура буде опускатися до -5 градусів, а вдень підніматися не вище +3 градусів.

14 листопада, за прогнозом синоптиків, до Києва прийде зима - атмосферний фронт принесе в українську столицю мокрий сніг, який очікується також на півночі України.

"Дощ, сніг, поривчастий вітер, пронизлива холодяка. Одягайтеся тепло, налягайте на вітамінні та яскраві продукти, не залежуйтеся в хатах, якраз пора шастати музеями, кіно та зустрічатися за тісними столами із подружками у теплих кафе", - написала Діденко.

За прогнозом Укргідрометцентру, сніг у Києві йтиме і в четвер, 15 листопада. До вихідних, опади в українській столиці мають припинитися, але вночі температура повітря продовжить опускатися до мінусових значень, та й вдень не буде сильно підніматися вище нуля.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Індію в перші за останні 10 років накрив снігопад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?