Будинок співачки Майлі Сайрус згорів дотла - шокуючі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Будинок співачки Майлі Сайрус згорів дотла - шокуючі подробиці

Будинок співачки Майлі Сайрус згорів дотла - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Будинок епатажної американської співачки Майлі Сайрус згорів в результаті масштабних лісових пожеж у Каліфорнії. Сумну новину зірка повідомила на своїй сторінці в Twitter, передає ONLINE.UA.

Дівчина розповіла, що її будинок згорів дотла, але її домашні тварини і "любов її життя" вчасно пішли з дому. Співачка зазначає, що це для неї найголовніше, і у неї залишаться спогади про це місце.
Окрім того, співачка подякувала пожежникам і закликала всіх небайдужих допомогти постраждалим від пожеж особистою присутністю, грошима або речами.

Варто зазначити, що від пожеж в Каліфорнії також постраждали інші зірки шоу-бізнесу. У відомого актора Джерарда Батлера згорів будинок, також вогонь знищив житло канадського музиканта Ніла Янга.

Нагадаємо, у Каліфорнії продовжують бушувати лісові пожежі. Станом на 11 листопада кількість жертв стихійного лиха зросла — в пожежах загинуло 25 людей, більше 40 людей пропали безвісти. У департаменті лісового господарства Каліфорнії повідомляють, що нинішні пожежі стали одними з найбільш руйнівних в історії. У багатьох округах оголошено надзвичайний стан.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з масштабними лісовими пожежами в Каліфорнії борються понад 400 пожежників. З небезпечних районів вже евакуйовано понад 50 тисяч осіб. Президент США Дональд Трамп оголосив у Каліфорнії надзвичайний стан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?