Неперевершена: Марина Порошенко підкорила Париж стильним образом
Категорія
Україна
Дата публікації

Неперевершена: Марина Порошенко підкорила Париж стильним образом

Неперевершена: Марина Порошенко підкорила Париж стильним образом
Джерело:  online.ua

Перша леді України Марина Порошенко взяла участь в Паризькому форумі світу, який в Версалі провела дружина президента Франції Бріжит Макрон. Дружина українського лідера підкорила французьку столицю стильним образом. У захват прийшли і українці, які назвали Марину Порошенко неперевершеною.

Перші леді світу у Версалі (фото - facebook.com/petroporoshenko)

Фото Марини Порошенко на заходах, які проводились у Франції від імені Бріжит Макрон, були опубліковані на сторінці Петра Порошенка в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Марина Порошенко та Меланія Трамп (фото - facebook.com/petroporoshenko)

На знімках перша леді України зображена поруч з дружиною глави США Меланією Трамп, княгинею Монако Шарлін і дружиною президента Грузії Макой Чічуа. Вона вибрала для святкового обіду в Версалі строгий чорний костюм, який доповнила кольє в етнічному стилі.

Марина Порошенко та княгиня Монако Шарлін (фото - facebook.com/petroporoshenko)

Перша леді США Меланія Трамп вибрала для заходу вовняне плаття з об'ємною плісированою спідницею, а Бріжит Макрон була помічена в жакеті оливкового кольору, вузьких брюках і білій блузі. Княгиня Монако з'явилася на заході пальто в клітку з бантом та чорних брюках, а перша леді Грузії - в елегантній чорній сукні.

 Марина Порошенко та Перша леді Грузії (фото - facebook.com/petroporoshenko)

"Сама елегантність!", "Перша леді України як дівчинка. Не скажеш, що вже бабуся", "Наша перша леді дуже красива", "Фігура у Марини супер! Молодець!", "І це багатодітна мама? Красуня!!!" , "Приємно дивитися дійсно на першу Першу леді", - масово коментують українці фото Марини Порошенко, відзначаючи, що вона затьмарила своєю елегантністю Перших леді інших країн.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Перша леді Франції Бріжит Макрон здивувала нетиповим образом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?