В результаті масштабного ДТП в Чехії загинули декілька українців: моторошні фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

В результаті масштабного ДТП в Чехії загинули декілька українців: моторошні фото та відео

В результаті масштабного ДТП в Чехії загинули декілька українців: моторошні фото та відео
Джерело:  online.ua

Українське МЗС підтвердило інформацію про загибель чотирьох громадян України в результаті масштабного ДТП у Чехії. Зазначається, що п’ятому постраждалому громадянину надається допомога. Про це повідомила речниця міністерства Катерина Зеленко у Twitter, передає ONLINE.UA.

Також вказано, що консул уже встановив контакт з рідними загиблих та опрацьовує питання, пов‘язані з репатріацією тіл.

Нагадаємо, що 11 листопада місцеві ЗМІ повідомили про аварію в районі чеського містечка Тршинець. За інформацією видання iDnes, мікроавтобус "Мерседес" зіштовхнувся з вантажівкою. Удар був такої сили, що обидва автомобілі злетіли з дороги.

"Мікроавтобус перекинувся на дах. Усі загиблі в результаті аварії їхали в мікроавтобусі. Рятувальники не змогли їх врятувати – люди від важких травм померли на місці. Одну постраждалу госпіталізували", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, жертви були закарпатськими заробітчанами - жителями Виноградівського та Хустського районів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 липня на трасі Київ — Харків, недалеко від міста Березань,  сталася смертельна ДТП.  В результаті аварії загинули жінка і дитина. Аварія сталася в результаті зіткнення автомобіля Ford Mondeo з вантажівкою, яка була припаркована в спеціально відведеному місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?