У Раді розповіли, як Путін хоче використати "вибори" на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді розповіли, як Путін хоче використати "вибори" на Донбасі

У Раді розповіли, як Путін хоче використати "вибори" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Перша віце-спікерка Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко заявила, що президент Російської Федерації Володимир Путін зацікавлений у легітимізації окупаційних адміністрацій бойовиків та виході з Мінського процесу. Також він планує дестабілізувати ситуацію в Україні напередодні президентських виборів у 2019 році, передає ONLINE.UA.

"Ці вибори робляться, очевидно, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні напередодні виборів", – наголосила чиновниця.

Геращенко пояснила, що проведенням цих псевдовиборів Путін також намагається легітимізувати так звані "ЛНР" та "ДНР".

"Навіщо Путін це робить саме зараз? Та саме для того, щоб вийти з Мінського процесу і розірвати його, -  додала Геращенко.

Вона також підкреслила, що світові санкції проти Росії "прив'язані" саме через невиконання Мінських угод.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне американське видання The Washington Post детально проаналізувало ситуацію, яка склалася на міжнародній арені та провело паралелі між Першою світовою війною та нашими днями. На думку редакції ЗМІ, такі диктатори як Володимир Путін намагаються перешкодити світовому прогресу, проте подібний план апріорі запрограмований на провал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?