В МЗС пояснили, чому окупований Донбас не може бути "вживлений" в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

В МЗС пояснили, чому окупований Донбас не може бути "вживлений" в Україну

В МЗС пояснили, чому окупований Донбас не може бути "вживлений" в Україну
Джерело:  online.ua

Окремі райони Донецької й Луганської областей, які знаходяться під керівництвом маріонеток Кремля, не можуть повернутися у склад України – єднання можливо лише з вільним Донбасом. З даною заявою виступили в Міністерстві закордонних справ України, повідомляє ONLINE.UA.

"Окупований Донбас як російська колонія не може бути штучно вживлений у цивілізовану і демократичну Україну... Можемо обговорювати перехідні періоди, різні підходи та модальності, але не цей фундаментальний принцип... В Україні буде вільний український європейський Донбас!", – наголосив голова відомства Павло Клімкін.

Він також нагадав, що з Кремля вже встигли привітати своїх маріонеток з фейковими виборами.

"Ну, що сказати, самі придумали, самі провели, самі себе вітають! Ізоляція РФ у світі все більш очевидна. Весь світ сміється з РФ, от тільки людям на окупованих українських територіях не до сміху...", – сказано в повідомленні.

Слід зазначити, що в багатьох країнах світу засудили "вибори" в ОРДЛО, які провела Росія. В СБК та РНБО України попередили про кримінальну відповідальність за організацію і проведення так званого "голосування" на окупованому Донбасі, нагадавши, що ще до цих фейкових "виборів" в Москві вже призначили ватажків самопроголошених республік — в "ЛНР" Леоніда Пасічника, в "ДНР "Дениса Пушиліна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в НАТО жорстко відреагували на "вибори" в ОРДЛО, запевнивши, що Альянс не визнає їх результатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?