Стало відомо, як Росія буде боротися з санкціями за допомогою Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як Росія буде боротися з санкціями за допомогою Криму

Стало відомо, як Росія буде боротися з санкціями за допомогою Криму
Джерело:  online.ua

Влада РФ уже в 2019 році планує відкрити в Брюсселі "представництво Криму", яке "просуватиме інтереси" півострова та боротиметься з санкціями, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

За даними видання, уже створена робоча група, яка займеться відкриттям організації в Брюсселі. До неї увійшли європейські політики. "Представництво" хочуть внести в реєстр лобістських груп у структурах ЄС. Чи були вже здійснені конкретні юридичні дії у цьому напрямку - не зазначається.

 Співголова V Ялтинського міжнародного економічного форуму Андрєй Назаров заявив, що організацію планують відкрити у першій половині 2019 року.

"Організація буде мати офіційний лобістський статус на території ЄС. Це дозволить на законних підставах просувати інтереси Криму в Євросоюзі ", - сказав він.

За попередніми даними, у робочу групу увійшов бельгійський депутат Філіп Девінтер. За його словами, ініціатива "спрямована на подолання режиму санкцій".

Нагадаємо, Мінфін США ввів санкції проти російських олігархів навесні 2018 року. Обмеження були введені в рамках покарання Росії і друзів Путіна за агресивні дії Москви в Україні та за незаконну анексію Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  корпорація UC Rusal російського олігарха Олега Дерипаски законсервує Надвоіцкій алюмінієвий завод в Карелії через збитки, спричинені санкціями США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?