Стало відомо, коли з'явиться технологія 6G
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо, коли з'явиться технологія 6G

Стало відомо, коли з'явиться технологія 6G
Джерело:  online.ua

Глава робочої групи з розробки та впровадження зв'язку 5G Міністерства промисловості та інформатизації КНР Сю Ксін стверджує, що поява шостого покоління зв'язку (6G) очікується не раніше 2030 року, передає ONLINE.UA з посиланням на Gizchina.

За його словами, що перші 5G смартфони запустять в першій половині 2019 року, а масово почнуть використовуватися лише в його кінці.

"Планується, що з мережами 6G максимальна пропускна здатність зросте з 20 Гбіт/с, заявлених для 5G, до 1 Тбіт/с. Крім цього, мережі 6G зможуть забезпечувати покриття не тільки на землі, а й під водою", - сказано в повідомленні.

До слова, розробка концепції технології 6G почалася в 2018 році. Крім Китаю, роботи в цьому напрямку ведуть США, країни ЄС та Росія.

Нагадаємо, нещодавно американська компанія запустила першу в світі мережу 5G.

ЗЯк повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник директора ФСБ Сергій Смирнов заявив про необхідність контролю над інтернетом для боротьби з тероризмом. Він стверджує, що кіберпростір має перебувати під контролем "компетентних органів". За його словами, мова йде про проблеми, пов’язані з тероризмом, екстремізмом і організованою злочинністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?