Шокуюча цифра: скільки Україні коштуватимуть президентські вибори
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокуюча цифра: скільки Україні коштуватимуть президентські вибори

Шокуюча цифра: скільки Україні коштуватимуть президентські вибори
Джерело:  УНН

На вибори Президента України, що пройдуть навесні 2019 року, у проекті Державного бюджету передбачено 2,35 мільярда гривень. Про це повідомили в Центральній виборчій комісії, передає пише ONLINE.UA з посиланням на "УНН".

"Загальна кількість коштів, які передбачені поки що в Державному бюджеті на 2019 рік, що стосується виборів Президента України, становить 2 мільярди 354 мільйони 880 тисяч гривень", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що із цих коштів на перший тур заплановано 1,5 мільярди гривень, на другий — 848 мільйони гривень

Варто зазначити, що нещодавно навколо першого засідання Центральної виборчої комісії знову розгорівся скандал – 5 жовтня туди не пустили громадськість та представників ЗМІ, а також таємно обрали нового голову. Натомість згодом обрання за закритими дверима у ЦВК пояснили тим, що хотіли "зробити все швидко".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помічник президента Росії Владислав Сурков і віце-прем’єр РФ Дмитро Козак після псевдовиборів отримали реальний контроль над захопленою частиною Донецької області. Про це заявив донецький публіцист і критик ватажків "ДНР" Роман Манекін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?