Прямий доступ до Путіна: Лукашенко висунув Росії неочікувано вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Прямий доступ до Путіна: Лукашенко висунув Росії неочікувано вимогу

Прямий доступ до Путіна: Лукашенко висунув Росії неочікувано вимогу
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруський посол в Росії повинен мати надзвичайні повноваження, зокрема - прямий доступ до очільника Кремля. З даною заявою він виступив, призначаючи Володимира Семашка на пост глави білоруської дипмісії в РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Білоруський лідер підкреслив, що треба ще раз переглянути повноваження білоруського посла в Росії.

"Не треба пояснювати, що таке для нас Росія: торгово-економічні відносини і культурні, гуманітарні, взагалі загальнолюдські", - сказав Лукашенко.

 Він зазначив, що Семашко повинен володіти надзвичайними повноваженнями.

"У нього повинен бути прямий доступ до президента (РФ - ред.), у будь-який час з тих питань, які стосуються наших відносин з Російською Федерацією", - додав президент Білорусі.

За його словами, повноваження посла не повинні бути обмежені бюрократією і що найближчим часом будуть внесені конкретні пропозиції щодо їх збільшення.

Нещодавно президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про готовність Мінська взяти під контроль російсько-український кордон на Донбасі і супроводити проведення фейкових "виборів" в ОРДЛО. Таким чином білоруський лідер вирішив посприяти вирішенню конфлікту на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко пригрозив адекватною відповіддю США, якщо американські бази з’являться поблизу білоруського кордону в Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?