Директор відомого пристоличного забудовника спробував вкрасти компанію - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Директор відомого пристоличного забудовника спробував вкрасти компанію - ЗМІ

Директор відомого пристоличного забудовника спробував вкрасти компанію - ЗМІ
Джерело:  apostrophe.ua

Внутрішній конфлікт засновників і керівника забудовника ЖК Чайка переріс в спробу директора компанії ОМОКС Олексія Кулагіна привласнити собі компанію, зараз в події розбираються правоохоронці і МВС, повідомляє "Апостроф", передає ONLINE.UA.

Директор компанії, як повідомляють ЗМІ, нібито скористався довірою власників і засновників компанії Андрія Шишова і Павла Климця, а також заручився підтримкою лідера Антирейдерського союзу підприємців України
Андрія Семидідько, і спробував переоформити право власності на себе і свою нинішню дружину, проте безуспішно.

Спроби махінацій стали відомі власникам Шишов і Климця, які звернулися з відповідними заявами до МВС та суд. У міру з'ясування обставин, розкрилися і інші подробиці діяльності Кулагіна на посаді директора. Так, група менеджерів компанії ОМОКС під керівництвом Олексія та Оксани Кулагин протягом тривалого періоду, можливо, таємно готували шахрайську схему, подібну "схемою"Еліта-Центр", завдяки якій тисячі людей, які оплатили квартири, могли залишитися ні з чим.

Як стверджують ЗМІ, зараз менеджмент робить спроби приховати розкрадання коштів Омокс, намагаючись перевести їх на рахунки фірм-одноденок.

Раніше повідомлялося, що після початку правових розглядів і слідства Кулагін організував прес-конференцію і звинуватив ГПУ, МВС, СБУ, суди всіх рівнів і власників ЖК Чайка. З ним також виступав і його соратник Андрій Семидідько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?