Названа жінка року за версією журналу GQ
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа жінка року за версією журналу GQ

Названа жінка року за версією журналу GQ
Джерело:  online.ua

Відома американська тенісистка Серена Вільямс названа жінкою року за версією авторитетного видання GQ. Її фотографія опублікована на обкладинці журналу, передає ONLINE.UA.

Цікаво, що сама номінація має назву Men of the Year, однак на обкладинці журналу Men закреслили і написали Women. Це слово написано фірмовим стилем дизайнера Вирджила Абло. Саме він спроектував її плаття для US Open.

Варто зазначити, що на трьох інших обкладинках зображені чоловіки, які отримали інші номінації. "Лідером року" став актор Майкл Б. Джордан, "Зіркою року" – актор Генрі Голдінг, "Режисером року" – Джона Хілл.

Серена Вільямс є п'ятиразовою переможницею підсумкового чемпіонату WTA і рекордсменкою жіночого професійного туру за сумою зароблених призових грошей. За межами корту Вільямс успішно займається бізнесом, заробляючи на рекламних контрактах у середньому 12 мільйонів доларів на рік і володіючи власною фірмою з виробництва спортивного одягу Aneres Designs. Вільямс активно бере участь у благодійних проектах: на її гроші збудовано кілька шкіл в Африці, а в США виплачуються стипендії студентам коледжів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що авторитетне видання Billboard оголосило, хто в 2018 році отримає титул "Жінка року". Його володаркою стане американська співачка Аріана Гранде — їй вручать нагороду 6 грудня на урочистій церемонії Billboard Women in Music в Нью-Йорку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?