ЗМІ дізналися про жахливу сварку Дональда Трампа і Терези Мей
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про жахливу сварку Дональда Трампа і Терези Мей

ЗМІ дізналися про жахливу сварку Дональда Трампа і Терези Мей
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп полаявся з прем’єркою Британії Терезою Мей через Іран. Зазначається, що політикиня зателефонувала Трампу, коли той був на борту літака до Парижа, щоб привітати його з результатами проміжних виборів, однак у відповідЬ почула не слова подяки, а жорстку критику, передає ONLINE.UA з посиланням на Washington Post.

"У відповідь Мей зіштовхнулася з різкою критикою з боку Трампа. Зокрема, він насварив прем’єрку за те, що, на його думку, Лондон прикладає недостатньо зусиль для стримування Ірану. Також він попросив Мей відзвітувати про стан справ з Brexit і поскаржився на торгові угоди з європейськими країнами", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Мей уже не вперше зіткнулася з важким характером голови Білого дому, однак, за повідомленнями європейських дипломатів, її помічники були вражені манерою Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше президент США Дональд Трамп відмовився відвідати форум миру в Парижі, у якому 11 листопада брали участь десятки глав держав та урядів, що прибули до Франції на запрошення Еммануеля Макрона для відзначення сторіччя завершення Першої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?