Негайно звільнити: Меланія Трамп влаштувала безпрецедентний скандал в Білому домі
Категорія
Світ
Дата публікації

Негайно звільнити: Меланія Трамп влаштувала безпрецедентний скандал в Білому домі

Негайно звільнити: Меланія Трамп влаштувала безпрецедентний скандал в Білому домі
Джерело:  Reuters

Перша леді США Меланія Трамп зажадала негайного звільнення помічниці радника президента з нацбезпеки Джона Болтона Міри Рікардел. Дружина Трампа заявила, що чиновниця більше "не заслуговує честі служити в Білому домі", причиною чого стали конфліктні суперечки через поїздку Меланії в Африку.

Про новий скандал в Білому домі повідомляє Reuters, передає ONLINE.UА.

  Помічниця радника президента США з нацбезпеки Міра Рікардел (фото - twitter.com)
 
Джерело повідомляє, що між оточенням Меланії Трамп і Рікардел стався конфлікт через організацію поїздки першої леді в Африку. Співробітники Меланії також поскаржилися президенту, що Рікардел може бути джерелом негативної інформації про першу леді та її підлеглих, яка поширюється в ЗМІ.

Також є інформація, що конфлікт між Меланією Трамп і Рікардел розгорівся через спроби останньої переглянути розмір витрат бюджету на поїздку дружини президента в Африку. У Білому домі поки не прокоментували ці чутки.

Американські ЗМІ назвали конфлікт Меланії Трамп і співробітниці Білого дому безпрецедентним. Вони запевняють, що публічні кадрові перестановки в адміністрації президента США з ініціативи першої леді ніколи не проводилися, тому скандал Меланії і Рікардел є екстраординарним.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Меланію Трамп розкритикували за наряд під час візиту в Африку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?