У Макрона нарешті відповіли на атаку Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

У Макрона нарешті відповіли на атаку Трампа

У Макрона нарешті відповіли на атаку Трампа
Джерело:  online.ua

В адміністрації президента Франції Еммануеля Макрона заявили, що не мають жодних коментарів після того, як американський лідер Дональд Трамп зробив серію повідомлень у Twitter, критикуючи Макрона та Францію, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Як відомо, голова Білого дому висловив незадоволення коментарями Макрона про європейську оборону, сказавши, що Макрон має низьку підтримку серед населення, що французька торговельна практика є несправедливою і що економіка країни перебуває в падінні.

"Офіс французького лідера заявив, що не має чого сказати про твіти Трампа, але додав, що Макрон висловив свої твердження щодо європейської армії та європейської оборони дуже чітко безпосередньо Трампу під час переговорів, які вони провели в суботу у Парижі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, французький лідер закликав до створення "справжньої європейської армії" для захисту Європи від Росії і навіть від США.

"Дуже образливо. Мабуть, Європа мала б спершу заплатити свою справедливу частку в союзі НАТО, який США субсидують значною мірою", – написав Трамп у Twitter перед зустріччю з Макроном.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  канцлерку Німеччини Ангелу Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона помітили разом в барі в Брюсселі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?