Справжня гонитва: чому США не встигають з новими санкціями проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Справжня гонитва: чому США не встигають з новими санкціями проти РФ

Справжня гонитва: чому США не встигають з новими санкціями проти РФ
Джерело:  online.ua

Американські сенатори зосередяться на заходах щодо державних витрат, судових призначеннях та сільськогосподарських законах - саме тому Конгрес навряд чи зможе ухвалити закон про закріплення нових санкцій США для Росії до кінця року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg

Вказано, що після саміту президентів Дональда Трампа й Володимира Путіна у Хельсінкі група сенаторів підготувала нові пропозиції щодо санкцій проти РФ, але в січні до Конгресу прийдуть нові депутати, тож на це вже немає часу.

"У нас не дуже багато часу. Це буде справжня гонитва, хіба що хтось захоче сидіти тут на Різдво", – заявив журналістам Джон Корнін з Техасу, другий член Республіканської партії в сенаті.

Сенатор Боб Мендез, демократ із Нью-Джерсі, який був залучений до переговорів щодо санкцій, також сказав, що цього року в Конгресу не буде часу ухвалити їх.

"Росія, ймовірно, отримала принаймні коротку відстрочку від додаткових санкцій після середньострокових виборів до Конгресу", - пише видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  які обмеження проти Росії були запущені в рамках першого етапу "драконівських" санкцій США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?