"Хлопці з фантазією": в Кремлі вигадали свою назву для санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хлопці з фантазією": в Кремлі вигадали свою назву для санкцій

"Хлопці з фантазією": в Кремлі вигадали свою назву для санкцій
Джерело:  online.ua

Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Росія не визнає законність західних санкцій і вважає їх односторонніми обмеженнями. Окрім того, він запропонував для них нову назву - рестрикції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".

"Санкції – це те, що відповідає міжнародному праву. У даному випадку ми не визнаємо ці односторонні обмеження як законні санкції, ми вважаємо їх незаконним... Напевно, більш правильно" вживати слова "обмеження" чи "рестрикції", а не "санкції", - заявив Пєсков.

Варто зазначити, що раніше речник Володимира Путіна називав санкції США проти Росії "міжнародним економічним рейдерством".

В мережі бурхливо обговорюють пропозицію Пєскова.

"А ці хлопці з фантазією; дуже багато всього зміниться, якщо називати санкції - обмеженнями; це просто цирк; за що їм платять гроші; який багатий словниковий запас - і як мало з того користі", - пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що перші санкції країни Заходу схвалили навесні 2014 роки за анексію Криму – спочатку їх запровадили США, потім подібні обмеження підтримав Євросоюз. Згодом заходи проти окремих осіб і російських компаній не раз продовжували й розширювали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ та КНР критикує санкції і мита США, які, на їхню думку, підривають глобальну торговельну систему. Окрім того, вони заявляють, що ці заходи допомогли поглибити економічні та політичні відносини між Пекіном та Москвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?