Ціни на нафту почали стрімко падати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали стрімко падати

Ціни на нафту почали стрімко падати
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" еталонних марок почали стрімко падати. Зазначається, що обидві еталонні марки оновили мінімальні значення з початку поточного року, передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Так, вказано, що січневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures о 17:27 за київським часом впали в ціні на 2,73 долара (3,89%) і торгуються на рівні 67,39 долара за барель. Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на грудень на торгах Нью-йоркської товарної біржі до цього часу впали на 2,56 долара (4,27%) - до 57,37 долара за барель.

"Нафтовиробники демонструють відповідальний підхід, збільшуючи видобуток, і змінювати стратегію з метою домогтися підвищення цін наразі було б неправильно, сказав глава Міжнародного енергетичного агентства Фатіх Біроль. МЕА не відкидає ризик істотного дефіциту нафти на світовому ринку в середині 2020-х років",- сказано в повідомленні.

Окрім того, експерти наголошують, що санкції США проти Ірану як і раніше залишаються серйозним чинником невизначеності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  США пригрозили Росії морської блокадою, щоб запобігти її енергопоставкам в країни Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?