Google представив новий безкоштовний сервіс
Категорія
Технології
Дата публікації

Google представив новий безкоштовний сервіс

Google представив новий безкоштовний сервіс
Джерело:  online.ua

Відома американська компанія Google представила власний онлайн-сервіс для стиснення зображень без втрати якості. Він має назву Squoosh.app і був вперше презентований під час конференції розробників Chrome Dev, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Androidinsider.

Вказано, що цей сервіс відрізняється від усіх своїх попередників - новинка пошукового гіганта фактично являє собою веб-додаток, що після установки може виконувати стиснення просто на вашому пристрої, навіть якщо він не приєднаний до інтернету.

"За словами творців, Squoosh може працювати без підключення до інтернету після первинного завантаження веб-сайту. Для користувачів мобільних пристроїв і зовсім пропонується можливість встановити на робочий стіл піктограму швидкого доступу, натискання на яку відкриє інтерфейс сервісу", - сказано в повідомленні.

Головний плюс такого підходу полягає в тому, що зображення не завантажуються на віддалений сервер, тим самим скорочуючи час, що витрачається на стиснення зображення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проти Google подали багатомільярдний позов до суду. Компанію звинуватили в незаконному зборі особистих даних понад 4 млн користувачів iPhone у Великій Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?