Мережу злякали фото "найстрашнішого" кота на планеті
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Мережу злякали фото "найстрашнішого" кота на планеті

Мережу злякали фото "найстрашнішого" кота на планеті
Джерело:  online.ua

Користувачів соціальних мереж шокували фото незвичного кота - тварина за лічені місяці стала зіркою інтернету. Світлини з домашнім улюбленцем регулярно публікує в Instagram сімейна пара, яка проживає у Британії, передає ONLINE.UA.

Перший пост про тваринку з'явився на ресурсі Reddit. Автор підписав фото словами "дивний кіт". Зазначається, що господарі кота ведуть його сторінку в Instagram, де публікують багато знімків і відео вихованця. Він живе в Лондоні, а його порода - Перська шиншила. Звуть "найстрашнішого" кота Вілфред, що в перекладі означає безстрашний воїн. На сторінку кота підписані майже 70 тисяч осіб.

"Цей найстрашніший кіт на планеті; на себе подивіться - котик дуже симпатичний; Боже, я сьогодні не засну; по-моєму, він найсумніший, а не найстрашніший; чесно кажучи, доволі моторошні фото - дітей лякати; звичайний собі котик - нічого особливого не побачила; мені не старшно, але я боюся)))", - пишуть користувачі соцмереж в коментарях до фото тваринки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рудий кіт по кличці Лісіо став справжньою зіркою мережі. Він прославився під час інтерв’ю свого господаря,  польського історика і політолога Єжи Таргальского. Курйозне відео з котом стало вірусним в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?