У Раді Європи провели екстрене засідання по Донбасу: прийнято важливе рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді Європи провели екстрене засідання по Донбасу: прийнято важливе рішення

У Раді Європи провели екстрене засідання по Донбасу: прийнято важливе рішення
Джерело:  online.ua

Міністри Ради Європи різко засудили фейкові "вибори" в ОРДЛО, які провів Кремль 11 листопада. На екстреному засіданні комітету РЄ, яке ініціювала Україна, прийняли рішення про невизнання результатів цих псевдовиборів, які порушують Мінські угоди.

Про результати засідання Комітету міністрів Ради Європи повідомив постійний представник України в РЄ Дмитро Кулеба в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Кулеба підкреслив, що представники держав-членів Ради Європи категорично засудили фейкові "вибори" на Донбасі, висловивши повну підтримку Україні та залишивши в "самоті" Росію.

Раніше із засудженням фейкових "виборів" в ОРДЛО, які незаконно провела Москва на українському Донбасі, виступили багато європейських лідерів. В Євросоюзі і США пригрозили Росії жорсткою відповіддю на чергові порушення суверенітету і територіальної цілісності України.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше влада ЄС заявила, що глибоко стурбована присутністю російського військового обладнання і особового складу в районах, які контролюють підтримувані РФ бойовики на Донбасі. Крім того, в Євросоюзі вимагають, щоб Кремль припинив підживлювати конфлікт в ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?